WE ARE TOGETHER

Daisypath Anniversary tickers

Faithful Followers

Tuesday, December 6, 2011

Keliru

ops, dah berhabuk dan bersawang rupanya blog aku ni...
sorry my dear blog, im too busy to manage you. hehe.. :)

sebenarnya aku nak bgtau yg result sem lepas baru je keluar..
and alhamdulillah, walaupun tak membanggakan tp takde yang kena repeat...
alhamdulillah..
sem lepas mmg susah. seriously !
dengan mcm2 cabaran muncul, baik lecturer tu sendiri mahupun subject tu sendiri..
apa2 pun, aku bersyukur sgt sbb aku dah usaha sebaik mungkin..
dah struggle smpai tak tidoq and mcm2 lg..

now ni aku tgh keliru sbb aku tak sure dgn result aku tu..
tak sure mcm mana?? 
tak sure dari segi kiraan, haha....
yg ni baru pre endorsed result, tgk result and kira sendiri..
budak bahasa mana cekap number2 ni..
tu yang aku keliru sgt dgn result aku ni..
okay, adios. nak lunch.


pdans : sebenarnya tak boleh terima kenyataan, acah acah keliru pulak. haha :D

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...