WE ARE TOGETHER

Daisypath Anniversary tickers

Faithful Followers

Sunday, November 13, 2011

Berhenti Sekejap bukan Selamanya

Menulis tak pernah lupus atau hilang dari kotak fikiran.
Berhenti menulis sekejap kerana lebih fokus kepada pelajaran.
Sejujurnya, terlalu banyak yang ingin dikongsikan dengan ruangan ini.
Mana mungkin ruangan yang diwujudkan lebih dari setahun ini dilupakan begitu sahaja.
Terlalu banyak suka dan duka yang telah dikongsikan disini.
Masih dan akan meneruskan penulisan di blog tercinta.
Tetapi jika mempunyai masa yang terluang dan tidak menghadapi sebarang kekangan.



pdans : dalam proses memartabatkan bahasa melayu walaupun dalam bidang bahasa inggeris sepenuhnya.
** keluarga menjadi keutamaan untuk saat ini. :")

2 comments:

  1. :)
    selamat berkarya..sama lah dgn shida...
    kalau bz memang xsempat nak update blog..cuma yang termampu..:)

    ReplyDelete
  2. terima kasih shida.
    ada masa baru boleh geledah blog ni, baru best nak jalan2 tinggal jejak time tu. hehe :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...