WE ARE TOGETHER

Daisypath Anniversary tickers

Faithful Followers

Friday, September 2, 2011

Cuti dah nak habesssss :(

raya kali ni aku rasa paling best kottt... mana tidak nya, habis semua sedara mara aku ziarahi, dengan makanan yang melimpah ruah.. alhamdulillah, bersyukur sangat ke hadrat Ilahi... actually aku tengah menghitung hari nak balik KL. sumpah tak mau balik, rasa nak stay je. tp dah cuti pun seminggu je, mcm mana nak stay pun. haha.. so terpaksa la balik Kl ahad ni sbb isnin dah start class.. mcm tak cukup je cuti seminggu yg dapat ni. huhu.. 

SALAM AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN ANDAI ADA TERGURIS HATI DAN PERASAAN SECARA TAK DISEDARI MAHUPUN DISEDARI.... AMPUN DAN MAAF DIPINTA....



pdans : mr. assignmentS setia menanti, finale project pun tak fikir lagi, book review lagi la tak sentuh... MACAM nak pi buat lah. bye. assalamualaikum...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...