WE ARE TOGETHER

Daisypath Anniversary tickers

Faithful Followers

Wednesday, August 24, 2011

Ramadhan Exam Raya

assalamualaikum..
finally, baru ada masa dengan blog sendiri.
masih belum terlambat kan kalau nak ucap salam ramadhan,
walaupun aku tau kita sekarang dah di sepuluh ramadhan yang terakhir.
sebenarnya bukan tak nak ucap tapi SIBUK dan TAK PUNYA MASA utk blog ni.
DIULANGI :
SIBUK dan TAK PUNYA MASA ! harap maklum :)

ramadhan kali ni sememangnya berbeza sedikit.
sebabnya di rumah sewa bersama housemates yang baru..
yg samanya pulak masih diperantauan..
huhu, sedih gila, sepanjang ramadhan ni sekali pun tak berpeluang nak buka puasa dgn family lagi...
tp apa apa pun insyaAllah malam esok aku bakal pulang ke KEDAH !

sekarang ni minggu exam, midterm sebelum cuti raya.
sibuknya nauzubillah, 
mr. assignmentS pun asyik nak melekat ja even tgh exam and dekat nak cuti ni.
cuti raya pun ada assignmentS wehhhhhh.
terbaik dak ????
sabaq jelah yg termampu dah nama pun tanggungjawab.

esok last paper. FRENCH II okay ?
ni pun curi curi blogging sbb dah rindu tahap gaban utk luangkan masa kat sini.
even hakikatnya takdak masa sangat pun.

YAHUUUUUU ! 
esok mlm dah nak bertolak balik KEDAH ! 
tak sabaqnya nk sampai. hopefully jam tak teruk sangat...
tak sabaqnya nak berbuka dgn family kat kampung.
hoooyyyyyeeeeee ! :D


pdans : menyesal kenal hang. bye :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...