WE ARE TOGETHER

Daisypath Anniversary tickers

Faithful Followers

Saturday, August 27, 2011

ohh Ramadhan bakal berjumpa Syawal

"ku mengharapkan Ramadhan kali ini penuh makna"
suka betul aku dengan bait lirik dari Raihan ni.
sangat menggamit memori..
ada kejutan ni...
BAJU RAYA TAK MUAT !

ohh ya Allah. kenapa jadi lagu ni... OHHH NOOOO !
lepas sahur tadi sesaja la nak try baju raya,
then tak lepas nak masuk, ketat...
kain dah singkat...
ohhh, smpai mama pun cakap "kck ni nak tinggi sampai teqa mana lagi ni"
haha, taktau lah mama, sampai teqa ni saja kot..

baju raya tu mama buat sebelum Ramadhan,
errr i mean ukuran sebelum Ramadhan, baju tu baru je siap..
tu yg try tu...
maksudnya sebelum Ramadhan aku KECIK tapi sekarang dah BESAR..
tp mcm tak nampak je perubahan tu,,
masa try baju tu baru sedar dan tersedar. hahahaha...


pdans : hujan rahmat di penghujung Ramadhan. hujan lebat dan mencurah-curah. hujan yang melambai-lambai pemergian Ramadhaan.. subhanallah... Allahuakbar !

2 comments:

  1. huh?kck tinggi lagi ke skg..nak kena g jumpa raya ni..hehe...salam ziarah kck..rindu sgt

    ReplyDelete
  2. haha, taktau lah nak kata, mcm btambah tnggi je ni, tu yg kain pun singkat tu, rindu kakayu jugak, raya ni jgn lupa mai umahhh naaa...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...