WE ARE TOGETHER

Daisypath Anniversary tickers

Faithful Followers

Sunday, July 10, 2011

early in the morning !

hye readers !
its out of blue right when i post a new entry early in the morning...
just imagine, 3.10 AM NOW !
wow, its weird :)
i can't sleep, huhu... its not because i drink a nescafe or coffee okay.
this is because im too "hungry"
haha, hungry la sangat...
KENYANG sangat sangat okay !

ni semua gara gara una yg ajak aku masak maggie di pagi buta...
wow ! superb ! hari ni aku kuat makan gila...
lepas makan, makan lagi dan makan lagi, seterusnya makan lagi...
and now kenyang yang teramat sangat sebab makan yang teramat banyak...
ni semua angkara tak dapat keluar akibat BERSIH yang teramat sangatlah bersih...

see, bosan sangat sampai taktau nak buat apa...
konklusinya makan dan makan saja yang aku tau buat...
nak keluar pun tak boleh sbb dah di ingatkan parent kat kedah nuu..
mama and ayah tak bagi aku keluar rumah, dok rumah tgk berita ja kalau nak tau perkembangan kat luar tu...
seriously bosan yang teramat sangat !
tp entahlah knp jadi bosan sangat hari ni, padahal aku bukannya kaki keluar or kaki berjalan pun...
haha ! tu lah, aku pun pelik...

okay, aku dah start melalut, KBYE!


pdans : goodnight MALAYSIA ! its MORNING actually. haha. adios !

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...