WE ARE TOGETHER

Daisypath Anniversary tickers

Faithful Followers

Monday, June 27, 2011

SPORTDAY

minggu yang busy dgn SPORTDAY...
sportday okay, rindu giler zaman blajar dulu ada sportday bagai, merentas desa lah apa lah..
serious rindu semua tu, skg hany mampu tgk je lah, hehe
dan membantu apa yg termampu,..
tapi bukanlah sbagai ahli olahraga ke hape ke.

hari yang dinanti-nantikan tu esok.
yahuuu, memang akan letih lah esok....
mencik sikit, haha...
lupa kl bila busy mcm ni, haha...
syoq giler boleh balik lmbat lagi, lalalala....


pdans : mati akai nak tulih apa. haih. =,="

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...