WE ARE TOGETHER

Daisypath Anniversary tickers

Faithful Followers

Tuesday, May 24, 2011

thanks for make me smile every second of my life...
im happy to have you in my life....

hari ni busy sangat dekat sekolah...
mcm mcm nak kena buat...
td pg dengan tengah hari cikgu2 buat jamuan dekat bilik guru...
aku tukang makan je, hehe...
sedap woo kek kurma yang cikgu maziah buat. mantappppp rasanya :)
blh suruh buat lagi la lepas ni, hehe...

tadi aku di ajar pasal socialinguistic...
kira okay jugak kan, sem depan aku ada subject ni, so aku dah tau sikit2 pasal benda alah ni...
imagine what? sir tu sendiri cakap dia belajar subject semata2 utk lulus...
bunyinya mcm susah siot... sbbnya kena bnyak baca dan hafal, haih..
lemahnya bila nak kena mnghafal ni, huhuhu...
tapi takpe, i will try my best...
usaha tangga kejayaan ! ! !
yeah! belum cuba belum tau mehhh :)


pdans : ada cikgu lelaki ni suka sangat datang mnyembang, tau tak aku bnyak keje nk kena buat? bukannya nak duk situ menyembang dgn dia ja, haih. geram betul aku. tp ckgu ni cute la. hehe.. ops! TERgatal pulak. sorry :) *cepat lempang, hehe*

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...