WE ARE TOGETHER

Daisypath Anniversary tickers

Faithful Followers

Sunday, May 15, 2011

laptop ouh laptop sayang

dah lama tak menulis kat sini, terlalu bnyak nak diceritakan..
tp bila dah start mngetuk keyboard ni TUPPP! lupa habis, haha... terus blur, huhu..
okay okay...
utk entry kali ni aku nk cerita pasal laptop kesayangan aku ni..
huhu, sebab terlalu sayang la dia asyik masuk "hospital"
then duit pun habis bnyak jugak...
firstly habis rm250 semata-mata keyboard problem and jadi ape ntah...
bila switch on je laptop ni bunyi mcm nak meletup, aku pun naik gerun, haih..
ni yg terbaru habis rm120 plak...
kali ni sebab software rosak...
jumlah semua rm370... bnyak tu...
haiila laptop oi, alhamdulillah hang dah sihat noo...
lepas ni jgn sakit2 lagi okay...
aku janji tak abaikan hang dah... huhu...



pdans : semua document penting dlm laptop dah takde, huhu, sedihnya

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...