WE ARE TOGETHER

Daisypath Anniversary tickers

Faithful Followers

Tuesday, May 17, 2011

Keinginan Yang Dihajati Terlaksana

balik hari tu tiba tiba teringin nak makan bubur chacha...
eh jap !
korang tau ka bubur chacha tu apa ?

 TADAAAA !!!!!!!!!!!




yeahhh... begitulah rupanya bubur chacha yang di idamkan dari bulan lepas...
haha... kenyang alhamdulillah makan bubur ni tadi...
lepas maghrib tadi mama kesayangan dah masakkan utk anakanda keduanya ini...
alahai comelnya...
siapa? aku? of course not!
tentu sekali mama aku yang comel bertungkus lumus memasak bubur ini...

seriously, dah lama tak makan bubur ni, dah lama sangat...
tapi hari tu tiba-tiba teringin nak makan sebab tergodek kat internet dan terjumpa gambar bubur chacha ni...
segalanya berlaku dengan TER, maksudnya tak sengaja okay :)
then terus call mama and cakap "mama, nanti kck balik buatkan bubur chacha naaa, teringin la"
mama pun gelak sambil cakap okay okay.. hehe

terlaksana sudaaa keinginan yang dihajati lebih sebulan ini. hehe



pdans : mood tiba tiba rasa tak sedap hati nak balik KL malam esok . balik pun sebab nak amek last paper that is Introduction to Literature . terima kasih yang memberikan kata-kata semangat.. sayang kalian semua :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...