WE ARE TOGETHER

Daisypath Anniversary tickers

Faithful Followers

Saturday, April 2, 2011

Terima Kasih Kawan-kawan :)

aku hanya mampu tersenyum dan melihat semua yang diaorang buat kat aku...  aku nangis pun orang tak fikir sbb memang diaorang tak tau... bila gaduh je aku pulak yg dikatakan jahat, walhal pokok pangkalnya diaorang langsung tak tau apa2... hmm, sudah lumrah bergelar manusia memang begini... aku hanya mampu tersenyum dan tersenyum lagi...

tapi diaorang tak tau aku hanyalah tersenyum dalam tangisan... orang kata aku degil dan kuat sebab tak menangis... tapi hakikatnya???? aku langsung tak kuat... kadang2 orang tengok aku mcm takda problem sbb always happy tapi orang lain tak tau apa yang aku simpan dan apa aku pendamkan... mana ada manusia yang happy je and langsung takde masalah dalam hidup kan???

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...