WE ARE TOGETHER

Daisypath Anniversary tickers

Faithful Followers

Friday, April 1, 2011

jum mendating?

hoyei hoyei
esuk dapat mendating ngn kakak tersayang...
boleh mintak dia belanja ape2... hehe...
tak sabarnya nak jumpa...
rindu giler nak jumpa, time dia balik kedah aku tak boleh balik..
bila aku balik kedah dia pulak yg dah balik kl...
adei, nama je sama2 duk kl...
tp susahnya nak jumpa...
masing2 busy dgn tuntutan masing2...
dia busy dgn final project, aku plak busy dgn assignment yg menimbun...

alhamdulillah semua assignment dah hantar...
tinggal presentation listening and speaking je lagi...
dgn drama utk english carnival tak lama lagi...
nampak je sikt tapi mcm2 nak kena settle...
poning palo den haih.

p dan s : saya tak merungut tapi saje nak meluahkan je, hee :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...