WE ARE TOGETHER

Daisypath Anniversary tickers

Faithful Followers

Wednesday, March 30, 2011

Ujian Allah Tak Pernah Putus :"(

aku baru nak menyenangkan kepala otak dari sebarang komplikasi hidup. baru plan nak tidoq sampai pagi esok,
tetiba ada pulak hamba allah mana entah "rajin" lebih pi tutup kipas.
dgn yakin serta terserlahlah aku panas wehhh...
automatik mata jadi segar bin bugar...
terus tak jadi tidoq...

bila bangun im just wonder tetiba,
awat locker aku ni pelik je bertutupnya...
tp buat taktau je, and pi buat benda alah lain dulu...
dah settle tu buka la laci nak ambik dompet..
sbbnya Tasmania aku ni ajak pi makan roti bakaq...
siap tuntut dalam blog dia lagi weh..

aku pelik sbb dalam laci aku tu, aku pnya dompet ternganga...
seingat aku tadi aku letak dompet tu kat celah pengepit baju..
peksa punya exam diut aku hilang wehhh!!!!!!
bukannya sikit...! nak teriak ni wehhhhh....
berkocak2 dada aku weh.... wuawuawuawua nak balik kedah!!!!!!!

takut gila nak habaq kat mak aku...
sbb mak aku pun dok pesan bnyak kali dah.. wuawuawua...
bukannya apa, balik kelas tadi letih sgt smpai terlupa nak kunci loker...
sebelum ni aku tak pernah pun tak kunci loker...
MESTI akan kunci walau pun duk kat ruang tamu je...
wuawuawua, sebelum ni anis, skg aku pulak...
dasar melampau punya setan!!!!!!!!

arrrgggghhhhhh!
sabaq2...! 
aku mendoakan hamba Allah yg "pemurah" ni tertangkap jugak akhirnya... ameennn...

P dan S : aku pos kat status tp ada plak yg pi like, tp takpa la sbb depa taktau hujung pangkal. haqu2. nak pi makan bnyak2 lah, buleh release tension :"(

2 comments:

  1. doa bnyak,,,aku pun dh bnyk kli kna..Allah tak akn uji kita klu kita tak boleh tnganinya...amalkan doa ni selalu
    bismilahi tawakaltu halallahu wala kuwwata ila billahil aliyilazim

    ReplyDelete
  2. thanks a lot khai. aku cuba utk menjadi hamba Allah yg setabah-tabahnya. yup, you're right. Allah mnguji hambaNya kerana Dia tahu sejauh mana kemampuan kita utk menangani ujian2 daripadaNya. :) insyaAllah aku akan mngamalkannya :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...