WE ARE TOGETHER

Daisypath Anniversary tickers

Faithful Followers

Thursday, March 3, 2011

Mendating Bersama BFF

assalamualaikum w.b.t....
after mid term exam for paper French and religious study,
aku terus ke KL Sentral...
sbbnya aku, mirah, anis and tasnim balik Kedah naik train...
or lebih dikenali sbg "kapal api" dikalangan aku and bebudak ni...
train bertolak pukul 9:15malam tepat spt didalam tiket...
first time woo naik train, agak teruja dan takut...
haisy, bajet berani je lebih... haha...
sampai kat stesen gurun lebih kurang pukul 6:30 pagi...
awal kan ? ? hehe...
smpai rumah pulak lebih kurang pukul 7:00 pagi...
sesampai je terus peluk cium melepaskan rindu kat mama...
then membersihkan diri n solat subuh even agak lambat, haisy...

mulanya mmg ada plan nak pi sekolah nak amek sijil SPM yg original
and nak uruskan pasal surat berhenti nana yg dimakan anai2 ni...
dalam pukul 7:45pg nana sms cakap nak pi pukul 10...
then okey la lambat lgi, aku pun cakap la nak tido jap...
pnya la syoq tido smpai la dapat call nana...
"cima,cima kat mana? ? ? nana dah sampai ni, kat depan"
dgn nada gelabah aku pun jawab
"astaghfirullahhal'azim.. org baru bangun ni"
haha, ape lagi kena la tazkirah kejap ngn si cilik ni, haisy...

dalam pukul 11:00 pagi nana mai umah...
dah lama tak jumpa ni, masing2 dok cubit pipi masing2...
pandai je cakap aku tembam, padahal dia pun sama...
lepas tu kami pi sekolah settle apa yg patut, then tak dapat nak settle lagi sbb pngetua takdak...
balik sekolah tak terus balik umah lagi...
menghabiskan masa kat tepi pantai dulu...
memang tersangatlah buang tebiat sbb pi time tengah hari...
matahari pun dok terpacak atas kepala lagi...
hehe..

haha.. bajet malu nak bergambar nih...


haisy...! dok malu lagi... 
padahal pntang tgk camera je...hehe


ahaks...! dapat pun walaupun dok malu2 kucing lagi...
hehe


time on the way balik...


singgah pekena ABC dulu.. hehe...
menyejukkan badan yg panas...
rehat sebentar bersama ABC ~ ~ ~

dah puas berehat aku pun ajak nana pi satu tempat ni...
melepaskan rindu kat "seseorang" yg tersangatlah dirindui selain family tercinta... balik rumah pun dekat pukul 3 dah and rehat jap...
balik pun balik kejap je,
lepas asar keluar lagi ngn nana,
keluar jumpa fatin, and nasirah...
depa ni pun lama dah tak jumpa...
sembang2 and pi pasar malam...
rindunya pasar malam...
then dekat pukul 7 baru la smpai rumah...
bak kata cikgu nazri " kembali ke pangkal jalan "
hehe...


kenangan bersamamu hari ni akan tersemat di ingatan..
thanks a lot my friend for what u have done in my life...
i love you and will be always love you forever and ever...

p dan s : tak bercadang nak keluar esok and nak dok umah ja merehatkan diri and meluangkan masa bersama keluarga...





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...