WE ARE TOGETHER

Daisypath Anniversary tickers

Faithful Followers

Tuesday, March 8, 2011

B.A.H.A.G.I.A.

aku bahagia disini...
aku bahagia bersama mereka...
kerana tanpa mereka diriku tidak bermakna...

mereka?? siapakah???
disini??? dimanakah???


yeah....! im home...!
HOME SWEET HOME...!!!
im here with my family...
and im really happy to be here with my family....

setelah seminggu bersabar di rumah di "kay hell"
aku kembali buat sementara waktu di samping keluargaku...
aku terasa sangatlah BAHAGIA....!
ya! BAHAGIA! tak terungkap dgn kata2...
sesungguhnya aku amat gembira disini...
aku tak perlu berdepan dengan "lakhnat2" dlm rumah aku tu...
seriously im really hate to be there!

seminggu cuti akan aku manfaatkan sebaik mungkin...
utk melepaskan segala tekanan aku disana...
yg telah aku pendamkan setiap detik...
smpai kadang2 air mata ni mngalir sndirinya...
tmbh2 plak bila ada yg btanya aku knp...
haih... sabo jelah...

p dan s : 
~ aku tak kacau hidup orang and korang tolong jgn kacau aku kalau taknak hidup korang diselubungi masalah...
~ sekali aku benci orang, selamanya aku benci orang, that's why aku susah nak benci orang

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...