WE ARE TOGETHER

Daisypath Anniversary tickers

Faithful Followers

Friday, February 4, 2011

Kami Blogger Utagha

assalamualaikum to all faithful followers...
dlm beberapa hri ni ternanti2 jugak hasil sorg teman...
katanya mahu meletakkan link blog teman2 Dtesl di KPTM di ruangan di blog beliau...
alhamdulillah, beliau berjaya..syabas khai...!
aku ada keinginan nk buat jugak...try pnya try, ahh fed up...! 
tak reti buat...! haha...

tgh dok mngomen kat wall psal apa yg dia wat tu,
dia ajak "weh jom join kami blogger utagha"...
hehe...bagai org ngantuk disorongkn bantal...hehe...
"nak link..!" dgn nada yg gelojoh..haha..
bila dapat je link tu terus buka la qalit lg..
entry dr cik GKSB telah mencuri hati utk menjoin ;)

syarat penyertaan mestilah orang utara..
sy...! sy...! sy...!
sy dari kedah...kedah tang yan..
byk tempat pelancongan woo tang ni..
kebanyakannya waterfall je yg mndapat tumpuan...
byk homestay yg harga sgt berpatutan... :)
hampa tau ka yan tu tang mana???
buka peta kedah ye kalau nk tau...
haha..saje nk buli hmpa sat.. :D


sy anak jati kedah...
lahir kat kedah... hospital yan...
tahun dilahirkan ialah tahun perasmian hospital ni oleh sultan kedah...
bangga woo...
cuma la ni ja sy tak dok di kedah pasai tuntutan tanggungjawab sbg pelajar...
sy di KPTM KL bersama Putera Tesl yg mngajak sy menjoin "kami blogger utagha" ni...
thanks a lot to u, Khai a.k.a Putera Tesl... :)

7 comments:

  1. blogger utagha kian bersatu :D

    ReplyDelete
  2. ur most welcome cik GKSB :)

    ReplyDelete
  3. aii sy blogger utagha jugk,salam kenal

    ReplyDelete
  4. salam, singgah dan follow dr KAMI BLOGGER UTAGHA

    Penang Mari!

    http://themptyanty.blogspot.com/2011/05/kami-blogger-utagha.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...