WE ARE TOGETHER

Daisypath Anniversary tickers

Faithful Followers

Friday, January 21, 2011

Get Well Soon Dear...!


dear?? whos that?
of course la my lovely friend...
but who?? hehe...
Nur Anis Othman...

kesian anis...kedemaman...
anis mengidam "bubur kacang hijau"...
so, we got a mission to complete...
mula2 call mak mina tnya ttg resipi nak buat bubur kacang..
kena soal selidik mcm2 then baru dapat resipi...
pastu dapat lak pesanan " hati2 dgn karan"...
SEBABNYA kami bakal masak menggunakan periuk nasi elektrik...
mak mina terbaiklah...TERIMA KASIH MAKCIK!!

TUGAS KAMI :
aku n mina ditugaskan masak...
tasnim n una kluar gi cari bahan2 nak masak...
sabrina tukang rasa...

MISSION START :
bangun seawal 6.30pg...
firstly, tunaikan kewajipan as a muslim..
then, kejutkan anis bangun mandi...
sebabnya, mak aku cakap, klu demam kena mandi pg sebelum matahari terpacak...
punyala qequn nk gerak dia bngun mandi...
SEBAB...dia ni pantang orang kaco dia tido...haha...
alhamdulillah aku masih dipanjangkan umur...
kalau x tentu dah jadi santapan breakfast anis kan?
hehe,sorry anis kaco hg tidoq... ^,^

after 2hours aku call tasnim n una,
nak pastikan diorang da bngun n pi cari bahan2 tu...
tugas aku kat umah ialah pastikan anis ada kt umah je..
kot2 la tetiba nnt dia celapak nk pi umah tasnim,
hancur lak misi kami...
untungla anis smbung tido blik..mudah sikit keje aku..
hak3 (gelak anis)

lepas diorg blik je aku terus g umah tasnim..
dgn alasan mina pnggil...hehe...
masak punya masak then siap ler bubur yg diidamkan...
risau ler takut xjdi...untung ler mnjadi jugak...hehe...

tadaaaa...!!!

lepas masak terus kasi anis makan ;)
nk makan pun senyum tu ;)

whoaa..! sedap...;)


MISSION COMPLETE ;)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...