WE ARE TOGETHER

Daisypath Anniversary tickers

Faithful Followers

Saturday, December 18, 2010

after 735 days

gumbira je hati dpt jmpa dia...
dia??
siapakah??
boipren???
ooh..nope la..
my lovely tchr..
tchr siamala devi...
seriously,dah 2tahun xjmpa dia...
last jmpa 11september2008...
giler lama aku tnggu nk jmpa dia..
agak personal n private nk cite pasal nape kmi tpisah...
huhuhu..sorry,can't story here..


ni latest pic dia..
kemarin dia amek aku kat umah mkcik aku..
then kmi pi mkn2..rnda2...borak2..
lastly dia bawak aku jmpa student dia yg kat smk taman ria..

now dia ngajar kat smk taman ria...
sesi pagi..
hmm...
rasanya lebih byk duka dri suka dia ngajar kat situ...
mcm terkongkong pn ada jugak...

bnyak yg kmi borakkan..
and the most important is..
i know why she leave me 2 years ago..
hmm..
biarlah jawapan kpd persoalan aku selama ni,
terkubur begitu saja...
hehe...

current mood : happy ;)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...