WE ARE TOGETHER

Daisypath Anniversary tickers

Faithful Followers

Friday, December 31, 2010

rindu

rindu...
hnya perkataan ini yg mampuku ungkapkan...
utk meluahkan apa yg bergelora dihati...
 rindu ini membunuhku...
rindu ini menyeksakan...
rindu ini mnguatkan perasaanku terhadapmmu...

saat bersama xmungkinku lupa...
kenangan dan igauan semalam,
mampu utk mematangkanku...
aku redha... aku pasrah...
seandainya antara kita ditakdirkan begini...
kerna diriku terlalu mnyayangi dirimu...
percaya lah...

bye-bye 2010 ;(

the year of 2010 is almost gone...
but has made us strong...

the path was long,
but we have walked with a song...

there were fears and tears...
but we also have reasons for cheers...

wishing u happy memories of this year...
and a great beginning to next year...

Happy New Year ;)


Tuesday, December 28, 2010

menghitung hari

menghitung hari....
detik demi detik....
masaku nnt apakan ada...
aiseh,nyanyi la plak kan..
hehe...

brat hati la plak bla dh nk abeh cuti...
mcm2 sgt yg jdi cuti ni...
lebih bnyk duka dr suka...
huhu...
sngat tidak mensuka...
wuawuawua...

kalau takmau balik kl buleh dak??
tp nk wt lagu mana dh wajib...
syg masa depan...
syg TESL....
syg mama ngn ayh...
syg family...
syg anak bangsa...

wow!
byknya syg...
hee...
yeah! perjuangan harusku teruskan jua..
walaupun berat je hati ni...
huhuhu... ;(

Monday, December 27, 2010

jiwa kacau

sy hnya mahu dia...
bukan sesiapa yg dia katakan itu...
miss u ;'(

Saturday, December 18, 2010

after 735 days

gumbira je hati dpt jmpa dia...
dia??
siapakah??
boipren???
ooh..nope la..
my lovely tchr..
tchr siamala devi...
seriously,dah 2tahun xjmpa dia...
last jmpa 11september2008...
giler lama aku tnggu nk jmpa dia..
agak personal n private nk cite pasal nape kmi tpisah...
huhuhu..sorry,can't story here..


ni latest pic dia..
kemarin dia amek aku kat umah mkcik aku..
then kmi pi mkn2..rnda2...borak2..
lastly dia bawak aku jmpa student dia yg kat smk taman ria..

now dia ngajar kat smk taman ria...
sesi pagi..
hmm...
rasanya lebih byk duka dri suka dia ngajar kat situ...
mcm terkongkong pn ada jugak...

bnyak yg kmi borakkan..
and the most important is..
i know why she leave me 2 years ago..
hmm..
biarlah jawapan kpd persoalan aku selama ni,
terkubur begitu saja...
hehe...

current mood : happy ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...