WE ARE TOGETHER

Daisypath Anniversary tickers

Faithful Followers

Monday, November 22, 2010

ouh! its kamtumailaif again!

bengang !
gigiku sakit !
kepalaku juga sakit !
adei!
dh lama migraine ni xmuncui dlm hdup aku...
dah dkat 2taon...since form 4...


dah brpa mlm asyik susah tido gara2 gigi + kepala ni...
apa pasai la depa bersatu plak ni...
bercadang utk sakit serentak dan sama waktu dgnnya...
ouh! sgt tidak mensuka lah!


dulu kalu repot kat tchr ja tobat aku yg kena blik...
haha... kalau repot mesti ayat ni kuar :
" biaq p! padan muka kamu "
" cakap tchr xmau dgr lgsung "
"budak degil mmg mcm tu"
" bila tension ja nk minum nescafe la kopi la neslo la"
"dah berbuih mulut pesan jgn dok minum dah"
" dah tau ada migraine nk minum gak ! "


haha...rndula ayat2 tu...
teringin nak repot...
haha...kompom kena ja...
tchr,nak buat cmna...
dh bila minum je kpla rasa ringan je...
haha..then after half an hour confirm berat mcm batu je...
haha... D.E.G.I.L....
tu je la perkataan yg tchr slalu ckp kat aku...
bukan degil la tchr,nak mnja2 ngn tchr ja...
haha...jngan marah naaa...
mmm, feel like miss her damn much!
huhu...




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...