WE ARE TOGETHER

Daisypath Anniversary tickers

Faithful Followers

Monday, November 8, 2010

Keakraban

keakraban...
apakah makna sebenar keakraban tu ? ?
kata pokoknya ialah akrab...
tapi apakah akrab itu yg sebenarnya....

hari ni mcm sunyi je...
ntah kenapa suasana kami hri ni mendingin je...
seriously!
sgt tidak mensuka dgn menkeadaan + mensuasana hri ni...

konon nk hiburkan suasana yg mendingin ni...
TAPI...
mendapat tenungan yg tajam dari achu...
sambil achu kata :
"tak lawak ok ? !"

uh!
thanks sebab buat mood achik down dgn tiba2..
;) ;) ;) ;) 

honestly!
touching gila...
terus habiskan makanan n masuk bilik...
monolog sendiri :
dok diam2!
xyah dok kacau org!
xyah nak byk kerenah ka songeh ka!
dok diam2 sudah!
tutup mulut!

Tapiiiiiiiiii.....
achik xkacau achu....
achik cuma nk hiburkan suasana...
achik xsuka tgk achu moody...
hudoh tau ka ? ?
huhuhu...
then terus dapat ayat comey  tu...
xpa...
achik mmg suka pun...
hehe ;)

achik xmau touching lama2...
sebab...
achik selalu igt pesan mak achu...
mak achu pesan kat achik...
:
"hampa kwn leklok..kwn mcm adik beradik...
hmpa tgk adik beradik,begaduh ka terasa apa ka xlama...
hampa tu dok jauh ngn mak ayah...
bukan ada sapa dok nak tgk hmpa dah kt sana...
bila dh anggp mcm adik beradik ni hmpa kena saling mnjaga la..."

achik igt dan akn sentiasa igt...
smpai bila2 pun...
selagi hayat masih dikandung badan,
achik akan jaga sedaya upaya ukwah yg terbina ni...
ukhwah fillah abadan abada...
ameen...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...