WE ARE TOGETHER

Daisypath Anniversary tickers

Faithful Followers

Friday, October 1, 2010

Just For Birthday Girl > 30th September 2010 ;)

sy sayang kamoo sngat2 anis..
kamoo lah sahabat pertama yg sy tegur di KPTM ni..
sifat pemurah kamoo amat sy hargai..
even kamoo susah kamoo sanggup dan ikhlas membantu kami 
yg dlm kesusahan..

sy xprnah lupa birthday kamoo sejak kamoo bgtau sy..
mesti kamoo dh lupa...
tp sy masih ingat..
dan akan ingat smpai bila2...

time tu miss saaniah minx kita wat 1karangan..
tntng partner kita..
kamoo lah partner sy..
sy nk crita tntg diri kamoo tp sy xtau sngat..
jd sy tnya la kamoo..
sy tny brthday kamoo..
kamoo pon jwb 30 september..
kamoo pesan kat sy jngan igt brthday kamoo..

tp sy mintak maaf sngat kat kamoo..
sy memang degil sngat..
sy memang ketegaq sngat..
heeehee..
kamoo jngan marah sy tau..
sebab sy SAYANG kamoo SANGAT3..

kamoo,
sy gembira bila sahabat2 sy gmbira..
sy xtau knp bila sy tngok kegembiraan kalian sy rasa nk nangis..
lebih2 lagi kamoo, kamoo suka dpt kesan bila sy nangis..
sy sndiri dh xtau nk smbunyikan mcm mana lg dri kamoo..
kamoo cakaplah sy apa pon..
gedik ke teruk ke gatai ke emo ke..
sy tetap nak SAYANG kamoo jugak..

kamoo,
sy minx maaf sy dah buat kamoo penat dngan perangai sy..
sy minx maaf sy lambat update blog ni, 
sbb sy pinjam berokband org je...
sy minx maaf kamoo terpaksa ikut sy pi Jusco Maluri tu..
sy minx maaf sy tiba2 hilang dari pandangan kamoo..

kamoo,
sy ada gambar nak tunjuk kat kamoo..
kamoo nak tengok x???
tp sy upload untuk post nnt la boleh x??
kemalasan sy dh muncul la kamoo..
plus, tenet ni lambat sngat..
lenguh tengkok sy tnggu..

sy janji bila saya rajin sy boh okeyh?
heehee ;)


before i close dis en3 i f a simple poem for u :

"Forgetting u is hard to do,
But forgetting me is up to u,
Forget me not,
Forget u never,
Forget this entry,
But not the writer ;) ..."

i LOVE u and our FRIENDSHIPS..

p dan s : mau ke rumah along una sebentar..mau dia membantu sy mencantikkan blog sy... dekat je,hny jalan berlangkah2;)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...