WE ARE TOGETHER

Daisypath Anniversary tickers

Faithful Followers

Wednesday, September 22, 2010

~sekian lama~

Assalamualaikum....

syukran abdan abada....
smpt gak update blog ni setelah sekian lama blog ni x diusik..huhu
byk menda yg nk dikngsikan...lepas tgk blog kwn2..
dh lama jari ni xmenari kt kyboard ni,huhu

BUT,........

bila dh start nk updte blog ni, idea yg yg mlimpah tu da ilang plak...
adoyaiii...

mmm...tp pape pn aku nk cite gak srba ckit...

now aku in KPTM...
amek cos TeSL...
insyaAllah bkal mnjadi guru suatu masa nnt...
tp bleh ke??

insyaAllah dgn izin Allah dan berkat usahaku...
aku masih sama spt dulu...
masih sorg yg grng n tgas...
susah giler nk buang prngai ni,yg kdg2 mrah xtntu psl...

some1??pls help me.....!!!!

insyaAllah aku akn cuba sedaya upaya utk mngupdte blog ni kerap g...
klu xbusy la cayyy???

Current MoOd ; sedih...rindu mama,ayah,adik,,kakna...rindu sumanya kat kmpung...
                          even da 3bulan kt cni tp still susah gak nk bt diri ni xhmesick sgt...

slalu aku bca msg yg akak aku pnh hntar kt aku...n aku cuba kuatkan diri...
bantu lah hambaMu yg lemah ini Ya Allah...
Hambamu ini belum cukup kuat Ya Allah,kekuatanku kini hnya lakonan smata2 Ya Allah...

msg kakna : 
be strong my dear.. ingt Allah sntiasa bsma kita..doa byk2, minta dikuatkan hati..time ni la nk mnguji ksbran kita, mngkatkan keimanan dan ktabahan..jgn lupa ni sbg didikan pd diri utk hdp d ats kaki sndri pd masa akn dtg..kita xkn slamanya ada bwh jgaan mama n ayh...1 masa nnt kita akn ada kluarga sndri..so, bykkan bsabar..insyaallah all will be ok...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...